XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Metallic polsbandjes

Metallic polsbandjes in vele kleuren met plastic clipsluiting (eenmalig). Te bedrukken met diverse drukkleuren.

Sjaals fleece basic

Sjaals van 100% acryl en leverbaar in 4 kleuren. De sjaals zijn te borduren of in full color te bedrukken.

Wire-o bureau kalenders

Deze bureaukalenders laten zich door de wire-o bevestiging eenvoudig om slaan en zijn een aanwinst voor ieder kantoor. Kies uit de vele formaten of kies zelf uw afmetingen om de bureaukalender te krijgen die u wilt. Er zijn veel materialen leverbaar en u kunt de kalenders bedrukken in full color.

Pennenbakjes

Leuke verrassing! Een hexagon pennenbakje, 93 mm diameter x 125 mm hoogte verpakt in een enveloppe. Uiterst effectief in Direct Mailing acties.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

snackboxen

Snackboxen verkrijgbaar in 3 formaten gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen. Te bedrukken in full color.

Adventskalenders Premium

Premium adventskalenders gevuld met Lindt Lindor ® melkchocolade pralines, Fairtrade. Verpakking gemaakt van 300 g/m² Invercote® eenzijdig gestreken sulfaatkarton. Eenzijdig te bedrukken in full color

Aftersun mousse

50 ml verkoelende after sun mousse in een verpakking van 30 grams plastic Enkelzijdig te bedrukken in full color

Banderollen

Banderollen gemaakt van 350 g/m² Grease Guard GT2 vouwkarton. Geschikt voor direct voedselcontact met droge, vochtige en vette voedingsmiddelen, voldoet aan de SUP-regelgeving. Verstelbaar in 20 verschillende lengten. Eenzijdig te bedrukken in full color.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Tissuedozen

Tissuedozen gevuld met witte tissues, leverbaar in 3 modellen, 2 materiaalsoorten en met naar keuze 60 of 100 tissues. Enkelzijdig te bedrukken in full color.

Shoppers PP Woven

Deze tassen zijn uitermate geschikt voor de zware boodschappen! Het materiaal is daarnaast makkelijk afneembaar en de tassen hebben een lange levensduur. U kunt de tassen enkel- of dubbelzijdig bedrukken in maximaal 2 PMS kleuren.

Cadeaukaarthouders

Een cadeaukaart verpakking maakt van iedere cadeaukaart een echt cadeau! Gemaakt van 1000 g/m² massief karton gecacheerd met 120 grams hvo papier. Te bedrukken in 1 PMS aan de bovenzijde.

Karaffen

Luxe, krasvaste en vaatwasmachine bestendige karaffen leverbaar in 6 modellen. Te bedrukken in PMS kleuren of met graveerlook.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

Foto op plexiglas

Plexiglas versterkt de kleuren, diepte en details van uw foto's. Leverbaar in diverse formaten, materialen en print methodes.

pvc-pasjes

Bent u op zoek naar een klantenpas, pas voor uw medewerkers een cadeaukaart of een toegangskaart? Wij leveren hoogwaardige PVC passen met verschillende afwerkingen en dat al vanaf 100 stuks! Wilt u een barcode op de pas, of een schrijfveld of wellicht een magneetstrip? Wij regelen het voor u. U kunt zelfs een bestand aanleveren, wij zorgen dan dat de passen gepersonaliseerd aan u worden verstuurd.

Doordruksets (los)

Voor al uw bonnen waarvoor u direct een kopie wilt hebben gebruikt u een doordruksets; werkbonnen, orders of pakbonnen kunt u nu (op locatie) uitschrijven en u heeft direct een kopie voor de administratie. U kunt de doordruksets bedrukken met PMS kleuren of in offset, en u kunt de keuze maken t/m vier vellen (4 voud). De doordruksets worden aan de bovenzijde stevig verlijmd zodat uw set altijd compleet blijft.

Kofferlabels

Kofferlabels leverbaar in 2 formaten, leverbaar in YUPO of silk mc. Yupo is beschrijfbaar met een watervaste stift en silk mc met een gewone balpen. Enkel- of dubbelzijdig te bedrukken in full color en af te verwerken met laminaat
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Mokken per stuk

Mokken gemaakt van keramiek voor zowel warme als koude dranken. De mokken zijn uitermate geschikt om all-over te bedrukken. De mokken zijn van keramiek, zijn in diverse kleurenaccenten leverbaar en in full color te bedrukken.

Plastic polsbandjes

Plastic polsbandjes in vele kleuren met plastic clipsluiting (eenmalig). Te bedrukken met diverse drukkleuren.

Zeefdruk transfers per ontwerp

Uw eigen ontwerp, naam of logo op textiel? Kies voor onze zeefdruk transfers, geef uw eigen formaat op en maak de keuze uit de diverse opties. U kunt voor de bedrukking kiezen uit PMS kleuren (maximaal 2) dus uitermate geschikt voor naam, nummer of logo.

Waterflesjes

Transparante waterflesjes in PET en glas leverbaar. Verschillende kleuren dop beschikbaar. Labels te bedrukken in full color.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL